Molnár
Snom Jána a Szabolcsa Molnára bola produkcia vína terroir a tak ich snahy viedli k založeniu vinárstva Molnár a Molnár v roku 2007. Hrozno pestujú v Strekove na hone Marianka –Máriavolgy, ílovitá až hlinito-pieskovcová pôda tejto oblasti zaručuje vynikajúce podmienky pre rast viniča. Vinice ošetrujú výhradne ekologickými postupmi bez využitia herbicíd a insekticíd. Nesiahajú ani po chemickýh látkách, ktoré by narušili kvalitu a jedinečnosť pôdy a viniča. Ekologicky pestované hrozno sa následne spracúva, dozrieva a plní do fliaš v pivnici v Trsticiach. Do každej kvapky tohto božského moku vkladajú svoju lásku, úctu k tradíciám a bohatstvo pôdy danej lokality. Takto môžu získať pravé a príznačné chute Strekova, teda vína terroir. Ich séria "m2" dozrieva v nerezových nádržiach a víno tým získáva ležérny a mladistvý ráz. Vína "Molnár" sa vyrábajú tradične, kvasia sa bez pridania vínnej kvasnice a zrejú v drevených sudoch.