Tóth Ferenc Pincészet
Vinárstvo Tóth Ferenc je rodinné vinárstvo, kde mladší aj starší členovia tejto viacgeneračnej vinárskej rodiny každodenne pracujú na tom, aby preslávili dobré meno vín a vinohradníctva v meste Eger.
Vo výrobe vína je ich hlavnou úlohou zachovať staré chute vinárskej oblasti Eger a spájať najmodernejšie technológie s tradičnými. Vinárstvo je charakterizované tým, všetko robia sami, od výsadby hrozna až po flašovanie vína, takže celý proces držia pod našou kontrolou. Spracovanie hrozna sa vykonáva konvenčnými a redukčnými metódami. Väčšina bielych vín sa vyrába riadenou fermentáciou. Po fermentácii červené vína sú 1,5 až 2 roky v tradičných dubových sudoch, ďalej vína aspoň pol roka dozrievajú vo fľašiach, až potom sú uvedené na trh
Vo výrobe vína je ich hlavnou úlohou zachovať staré chute vinárskej oblasti Eger a spájať najmodernejšie technológie s tradičnými. Vinárstvo je charakterizované tým, všetko robia sami, od výsadby hrozna až po flašovanie vína, takže celý proces držia pod našou kontrolou. Spracovanie hrozna sa vykonáva konvenčnými a redukčnými metódami. Väčšina bielych vín sa vyrába riadenou fermentáciou. Po fermentácii červené vína sú 1,5 až 2 roky v tradičných dubových sudoch, ďalej vína aspoň pol roka dozrievajú vo fľašiach, až potom sú uvedené na trh